GOEDKOPE DISCORD BOT HOSTING AL VANAF €1,25 PER MAAND!

host
Discord Bot Gratis

ideaal voor een kleine Discord Bot!

€0,00 p/m

 • 64MB RAM
 • 200MB Opslag
 • 1 MySQL Databases
 • Onbeperkt dataverkeer * ?
Bestel
Discord Bot Middelgrote

ideaal voor een middelgrote Discord Bot!

€0,65 p/m

 • 512GB RAM
 • 5GB Opslag
 • Onbeperkt MySQL Databases * ?
 • Onbeperkt dataverkeer * ?
 • Maandelijks opzegbaar
Bestel
Discord Bot Groot

ideaal voor een grote Discord Bot!

€1,25 p/m

 • 1GB RAM
 • 10GB Opslag
 • Onbeperkt MySQL Databases * ?
 • Onbeperkt dataverkeer * ?
 • Maandelijks opzegbaar
Bestel

Discord Bot hosting specificaties

Start bij ons jouw Discord Bot Hosting goedkoop en snel.

De snelste game servers

EendHosting begrijpt als geen ander dat een snelle game servers erg belangrijk is. Door een trage game server krijg je vaak lagg en dat wilt niemand. Door slimme investeringen in moderne hardware en software kunnen wij dit waarmaken.

99,98% uptime garantie

Een offline website is erg frusterend en kan vele problemen opleveren. Bij EendHosting is alles redudant (dubbel uitgevoerd) om stroom of netwerkstoringen op te vangen zonder dat iemand hier iets van merkt. Het gehele infrastructuur wordt 24/7 gemonitord om storingen zo voor te blijven.

Uitstekende klantenservice

Een probleem kan erg vervelend zijn en kost vaak veel tijd om uit te zoeken. Het ervaren en gezellige team van EendHosting helpt jouw graag bij al jouw vragen en problemen. Zo zijn we 24/7 bereikbaar via de website, email en telefoon. Ook plaatsen we regelmatig nieuwe kennisbank artikelen om je nog sneller op weg te kunnen helpen.

Transparante hosting

Transparantie vinden wij erg belangrijk, zo melden wij altijd als er een storing is ook al is deze storing niet merkbaar. Doordat EendHosting onafhankelijk is kunnen wij ook 100% transparant blijven en komen er geen vervelende onverwachte prijsverhogingen.

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen in een overzicht.

Al onze servers staan in Nederlandse tier 3 datacenters. Onze servers staan in Serverius Apeldoorn. Zij kunnen onze hoge eisen zoals, (brand)beveiliging, koeling, redudantie, stabiel netwerk en (groene) stroom waarmaken.

Hoeveel RAM uw Discord bot server nodig heeft is afhankelijk van de grote van de bot. Begin met de gratis bot tot dat hij vol is. Upgraden doe je met 1 druk op de knop.

Bij EendHosting kunt u alle versies gebruiken! Maak een ticket en wij passen het voor je aan!

Standaard leveren wij 5GB opslag per server zodat u voldoende opslag heeft voor al uw servers. Meer nodig? Geen probleem! Wij geven gratis meer opslag indien nodig!

Zodra de betaling is voldaan wordt jouw game server automatisch aangemaakt en ontvang je direct de gegevens via de e-mail en is jouw server binnen 5 seconden aangemaakt!

Nee, wij doen niet aan vervelende contracten. Betaal je maandelijks dan is jouw Minecraft server maandelijks opzegbaar. Betaal je jaarlijks dan is het jaarlijks opzegbaar. Ben je vergeten om optijd je pakket stop te zetten en krijg je een factuur? Geen probleem, je kan jouw pakket nog steeds opzeggen en dan wordt het openstaande factuur geannuleerd.

Ja, via ons klantenportaal kan je met een druk op de knop jouw pakket upgraden zonder enige interuptie. Heb je iets nodig wat wij niet aanbieden op de website? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice en wij regelen dit voor je.

EendHosting gebruikt een aangepast Pterodactyl paneel om de beste beleveniservaring te bieden.

Al onze features

Elke Discord bot server is voorzien van de volgende features.